Restaurant Het Schwarzwald Rijssen

0548-518505
Apres Ski Party (Skihut feest)

Direct contact?

Ga naar onze contactpagina of bel direct: 0548-518505

Apres Ski Party (Skihut feest)

De absolute topper uit onze themafeesten. Zowel DJ als presentator weten deze apres ski party naar ongekende hoogtepunten te brengen.

Door middel van unieke interactieve games. Broekhangen, boomstamzagen, diverse quizzen, ski lopen, jodelen niets is ons te gek! Kortom: de ervarenheid van de presentator Rudy en diskjockey Peter (Spreek uit: Pietar) maken dit themafeest een echte topper.

D
er Rudy zal tijdens deze show zijn pret pakket paraat hebben voor extra vermaak, wat denkt u van een live concert op een mini gitaar en een daverende krokodillenrace...

Het spreekt voor zich dat ons entertainment team de feestzaal volledig omtovert tot ware skihut met een winters decor, een flink aantal ski's, kerstmannen op blower, een ware skigondel en een knotsgekke diskjockey die vanuit een skihut dj stube zijn plaatjes draait.

Dus bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest? Deze skihut party staat garand voor een geslaagde avond!

Het Schwarzwald

Het Schwarzwald is een trendy en modern, maar bovenal gezellig, partycentrum en restaurant gelegen op een zeer bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel.

Contact? Bel direct:
0548-518505

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505
info@hetschwarzwald.nl

Tip: Kijk onze vacatures