Restaurant Het Schwarzwald Rijssen

0548-518505
Drive-in show

Direct contact?

Ga naar onze contactpagina of bel direct: 0548-518505

Drive-in show

De DISCO-XL drive-in show is dé drive-in show uit Overijssel! Een drive-in show is een mobiele disco waarbij uw wensen altijd centraal staan. U bepaald wat er door de ervaren DJ gedraaid wordt.

De drive-in show biedt een avondvullend programma met zeer gevarieerde muziek, geheel afgestemd op uw wensen! Meer informatie? Bel ons of kijk op de website van DISCO-XL Drive-in shows.


Wilt u zelf meezingen? Ook een interactieve karaoke show onder leiding van een ervaren presentator, inclusief ludieke verkleedkist, behoort tot de mogelijkheden. Succes verzekerd!


Nieuw bij Het Schwarzwald: PubQuizz 
Een interactieve pubquiz zal uw diner opvrolijken voordat de DJ de dansvloer zal openen. De rage van 2012! De Schwarzwalder Pub Quizz bevat vele uitdagende vragen op het gebied van sport, TV, cultuur, gadgets en feiten met een hoge nieuwswaarde. De quizz is dermate breed opgezet dat deze voor een ieder goed te volgen is en waarbij de kansen eerlijk verdeeld zijn.
Kortom; geef uw diner of feest een interactief en feerstelijk tintje en boek de pubquizz als aanvulling op uw feest!

Het Schwarzwald

Het Schwarzwald is een trendy en modern, maar bovenal gezellig, partycentrum en restaurant gelegen op een zeer bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel.

Contact? Bel direct:
0548-518505

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505
info@hetschwarzwald.nl

Tip: Kijk onze vacatures