Restaurant Het Schwarzwald Rijssen

0548-518505
Segway rijden

Direct contact?

Ga naar onze contactpagina of bel direct: 0548-518505

Segway rijdenSegway rijden wordt steeds meer populair! Rijden met dit futuristische en elektrische vervoersmiddel is een bijzondere ervaring!

De Segway is niet zomaar een elektrische step; Om vooruit te komen gebruikt u uw eigen lichaamsgewicht. Door naar voren te leunen begint de Segway te rijden. Leunt u weer naar achteren, dan remt de Segway. De Segway bestuurt u net als een gewone step, maar deze is alleen veel wendbaarder!

Om op de Segway te rijden moet u minimaal 16 jaar oud zijn. Een helm is niet verplicht en ook is het niet verplicht in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Schwarzwald Segway Tour
Ga mee met de Schwarzwald Segway Tour en beleef het rijden van de toekomst: rijden met een Segway is een onvergetelijke ervaring en kan perfect in groepsvorm door onze prachtige bosrijke locatie. De Segway maakt bijna geen geluid, waardoor u nog meer kan genieten van de prachtige bosrijke omgeving van Het Schwarzwald. Wij bieden diverse mogelijkheden en arrangementen om te rijden met deze elektrische steppen voor bijvoorbeeld personeelsuitjes, familiedagen en meer.


 


 


 


 

Het Schwarzwald

Het Schwarzwald is een trendy en modern, maar bovenal gezellig, partycentrum en restaurant gelegen op een zeer bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel.

Contact? Bel direct:
0548-518505

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505
info@hetschwarzwald.nl

Tip: Kijk onze vacatures