Restaurant Het Schwarzwald Rijssen

0548-518505
Ik hou van Holland

Direct contact?

Ga naar onze contactpagina of bel direct: 0548-518505

Ik hou van Holland

Lachen, zingen, dansen en oer hollandse gezelligheid zijn de woorden waar het omdraait tijdens het "Ik hou van Holland" themafeest. Bij binnenkomst wordt u direct één met de volledig aangeklede zaal door lachwekkende pruiken, opmerkelijke brillen en vrolijke oranje boa's. Laat u meenemen in een interactieve spelshow waarbij DJ en entertainer u de rode draad bieden voor een avond vol hollandse gezelligheid. 


Verkozen tot leukste themafeest van 2015 en razend populair (en succesvol) bij zowel jong en oud. Ervaar ook in 2016 deze feest sensatie!


Laat u entertainen tijdens deze feel good avond vol interactie en gezelligheid.


De avond indeling:
Uw groep zal verdeeld worden in vier of zes teams welke onderleiding van een captain strijden in diverse uitdagende spelshows.


Prikkelende vragen, herkenbare nieuwsfragmenten, muzikale hoogstandjes, karaoke optredens en spraakmakende tv tunes leiden uiteindelijk tot een winnend team welke vol trots het overwinningslied ten gehore zal brengen in de karaoke boogy bar. Durft u het aan uw bedrijfsuitje tot een onvergetelijk "Hollands" succes te maken?

Het Schwarzwald

Het Schwarzwald is een trendy en modern, maar bovenal gezellig, partycentrum en restaurant gelegen op een zeer bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel.

Contact? Bel direct:
0548-518505

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505
info@hetschwarzwald.nl

Tip: Kijk onze vacatures