Restaurant Het Schwarzwald Rijssen

0548-518505
Piratenfeest

Direct contact?

Ga naar onze contactpagina of bel direct: 0548-518505

Piratenfeest

De feestzaal is omgetoverd in een sfeervol piratennest. Er hangt een nevelige mist en de stemming is om te snijden. Piraten liggen op de loer terwijl uw gasten het vertrek binnen stappen.

Opeens barst er een gevecht los op leven en dood. Twee woeste zeerovers gaan elkaar te lijf vanwege een beschuldiging dat iemand met zijn klauwen aan zijn rum zou hebben gezeten. De kapitein doet zijn uiterste best de bemanning in toom te houden. Uiteraard zal hij goed voor zijn gasten zorgen.

Er blijft op het 'schip' een gevaarlijke spanning hangen, het ruikt er naar muiterij. Uw gasten (piraten) worden gevechtsklaar gemaakt om tegen elkaar te gaan strijden. Niet alleen kracht, maar ook sluwheid zal zwaar op de proef worden gesteld tijdens dit spannende themafeest. Gespeeld wordt om extra rum rantsoen voor de hele week. Muiterij zal zwaar worden gestraft. Uiteraard zal het u op 'het schip' aan niets ontbreken. De rantsoenen drank en eten zijn er in overvloed aanwezig en worden graag voor u uit het ruim gehaald. Ook is er tijd om de beentjes te strekken. Op de muziek van onze zendpiraat die voldoende muziek bij zich heeft om aan de smaak van het publiek te kunnen voldoen.

Al met al een actief en avondvullend themafeest, boordevol humor, spanning en sensatie, perfect voor uw bedrijfsuitjes, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest!


 


 


 

Het Schwarzwald

Het Schwarzwald is een trendy en modern, maar bovenal gezellig, partycentrum en restaurant gelegen op een zeer bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel.

Contact? Bel direct:
0548-518505

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505
info@hetschwarzwald.nl

Tip: Kijk onze vacatures