Restaurant Het Schwarzwald Rijssen

0548-518505
Workshop schilderen

Direct contact?

Ga naar onze contactpagina of bel direct: 0548-518505

Workshop schilderen

Workshop schilderen? Ideaal voor jullie bedrijfsuitje!
Een combinatie van een gezellig bedrijfsuitje met teambuilding, zo leer je je collega's eens op een andere manier kennen. Want samenwerken is geboden tijdens deze workshop schilderen. Na afloop mogen alle gemaakte schilderijen mee naar huis (of kantoor natuurlijk).

Zo gaande het proces leer je je collega, chef op een andere manier kennen. Je ontdekt hoe jouw team afspraken maakt en met afspraken omgaat, hoe er binnen je team rollen en taken worden verdeeld, hoe er wordt gecommuniceerd, hoe creatief het team is in het vinden van oplossingen. Mogelijk kun je met je team komen tot het maken van nieuwe afspraken over hoe jullie als team willen samenwerken en hoe jullie met elkaar om willen gaan. We doen wat we zeggen, zeggen wat we doen, we maken heldere afspraken, werken oplossingsgericht en zijn klantvriendelijk.

Aan het eind van de workshop is er een blijvende herinnering aan de bijeenkomst. Dit gezamenlijk gemaakte schilderij verdient een prominente plaats in de bedrijfsruimte.

TIP: Bij mooi weer kan deze workshop schilderen ook buiten worden gehouden!

Het Schwarzwald

Het Schwarzwald is een trendy en modern, maar bovenal gezellig, partycentrum en restaurant gelegen op een zeer bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel.

Contact? Bel direct:
0548-518505

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505
info@hetschwarzwald.nl

Tip: Kijk onze vacatures