Restaurant Het Schwarzwald Rijssen

0548-518505
Ziekenhuis op stelten

Direct contact?

Ga naar onze contactpagina of bel direct: 0548-518505

Ziekenhuis op stelten

Allereerst krijgt iedereen bij aankomst bij onze feestzaal in Rijssen (Overijssel) een kruidenbittertje en een gezonde versnapering vol vitamines. Voor iedereen die wat sterkers denkt nodig te hebben, neemt er lekker nog 1.

Dan is er werk aan de winkel en zult u uw werkschortje aan moeten doen. Doldwaze doktoren en verpleegsters zorgen voor een wel heel bijzondere en aparte manier om u als beginnend assistent dokter de kneepjes van het vak te leren. Opereren vereist wel een heel sterke maag, dus is er voor de assistent dokter/verpleegster een gezondheidsbuffet tijdens dit unieke themafeest.

U krijgt als beginnende dokter/verpleegster te maken met het beddenracespel, accupunctuurspel en nog veel meer. Ziek zijn was nog nooit zo leuk en opereren nog nooit zo'n genot. Wie is de dokter bibber ploeg en welke ziekenhuisploeg verdient een nominatie? We zullen zien tijdens, het ziekenhuis staat op stelten!

TIP: Een unieke mogelijkheid voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest!

Het Schwarzwald

Het Schwarzwald is een trendy en modern, maar bovenal gezellig, partycentrum en restaurant gelegen op een zeer bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel.

Contact? Bel direct:
0548-518505

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505
info@hetschwarzwald.nl

Tip: Kijk onze vacatures